Ideoita TYHY-päiville, ohjelmaa yritystapahtumiin

OmaSp Feel Good Ideapankki

Ideoi oman kokouksen tai tilaisuutesi ohjelma näppärän OmaSp Feel Good Ideapankin avulla. Jos kaipaat lisää inspiraatiota ja ideoita virkistyspäivän tai kokouspäivän kevennykseksi, OmaSp Stadionin ammattitaitoinen henkilökunta on apunasi.

Futismatsi

Jatka kokous- tai työhyvinvointipäivää elämyksellisellä illalla futiksen parissa. Tarjoamme otteluliput kokouspäivän yhteydessä edulliseen hintaan.

Kuulostaa hyvältä

Live-musiikki kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden! Jos kaipaat vinkkejä juuri teidän tilaisuuteen sopivasta bändistä tai trubaduurista, niin autamme mielellämme.

Smoothie time

Herkullinen palauttava vihersmoothie aktiviteettien jälkeen antaa virtaa loppupäivän ohjelmaan.

Polkujuoksu

Luontoliikuntaa, jossa nimensä mukaisesti juostaan poluilla. Polkujuoksutreeni tapahtuu Joupiskan liikuntamaastoissa. Polkujuoksussa vauhti, rasitus ja maisemat vaihtelevat.

SJK Jalkapallokoulu

Tutustutaan SJK:n ammattilaispelaajien johdolla jalkapallon perustaitoihin, kuten syöttämiseen ja syötön vastaanottoon, laukomiseen, pallon kuljettamiseen ja käsittelyyn.

Kahvakuulatreeni

Kokonaisvaltainen lihaskuntotreeni koko kropalle. Saa sykkeet mukavasti koholle!

Kehonpainotreeni

Monipuolinen sykettä ja lihaskuntoa kehittävä treeni, jossa vastuksena käytetään oman kehon painoa. Treenistä saat mukaasi vinkkejä myös omaan harjoitteluun sekä salilla että kotona.

Pilates

Kehonhallintaa, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä ja ryhtiä vahvistamalla kehon keskialuetta ja syviä tukilihaksia.

Liikkuvuus & kehonhuolto

Kokonaisvaltainen aktiivinen liikkuvuustreeni ylläpitämään ja lisäämään kehon liikkuvuutta.

Kuntonyrkkeily

Mielekästä ja mukavaa ylävartalon liikkuvuutta lisäävää liikuntaa. Erilaisia lyöntitekniikoita ja –sarjoja opettelemalla saadaan pieni hiki virtamaan hauskalla tavalla.

NLP-rentoutus

Rauhallista rentoutumista sekä keholle että mielelle. NLP-rentoutuksessa käytetään positiivista suggestiota omien voimavarojen tunnistamiseksi.

Lavis-lavatanssikokeilu

Hauska, helppo ja sopivasti hikeä aikaansaava liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten kukaan ei tallo toisen varpaille.

Kuntosali

Ohjaus voi pitää sisällään kuntosalilaitteisiin ja niillä treenaamiseen tutustumista, vapaiden painojen käyttöä tai vaikka circuit-treenin.

Foamroller

Lihaksistoa ja lihaskalvoja huoltava, mutta sopivasti myös kiusaava palauttava treeni. Foamroller hieroo lihaksia ja edesauttaa liikunnasta palautumista.

OmaPallo–turnaus

Leikkimielinen ja hauska ryhmähenkeä parantava turnaus, jossa lajina voi olla esimerkiksi norsupallo, kuplafutis, ultimate tai kin-ball.

Mitä mielessä?

Mikäli sinulla on omia erikoistoiveita tai kysymyksiä liittyen onnistuneeseen kokous- tai tykypäivään, älä epäröi kysyä!