Tilat

Atria Lounge

OmaSp Stadionin ylimmässä kerroksessa sijaitseva Atria Lounge on tyylikäs ja tunnelmallinen ravintola, joka palvelee ottelutapahtumissa VIP-asiakkaitamme. Katsomon lämmitettävät VIP-penkit sekä sisätiloistakin suora näkymä kentälle pitävät huolen, että asiakkaamme tarkenevat seurata peliä myös viileämmällä kelillä. Baaritiski sekä hostit tarjoilevat kisajuomia, ja herkullinen buffet pitää nälän loitolla vaihtuvin menuin. Ottelutapahtumissa Atria Lounge palvelee jopa yli 500 asiakasta.

Atria Lounge tarjoaa erinomaiset puitteet myös ikimuistoisten juhlatilaisuuksien tai kiinnostavien koulutuspäivien järjestämiseen. Olipa kyse koulutuspäivästä, yritysjuhlasta, gaalaillasta tai cocktailtilaisuudesta, tila on muunneltavissa juuri tilaisuutesi teemaan sopivaksi. Tilan screenillä, TV-ruuduilla sekä LED-värivalaistuksella pystytään luomaan uudenlaista ilmettä ja ulottuvuutta materiaalin esittämiseen ja koristeluun. Tila soveltuu parhaiten tilaisuudesta riippuen n. 40-300 henkilölle.

SJK Lounge

Ylimmässä kerroksessa sijaitseva SJK Lounge on mustaan ja kultaan puettu VIP-tila, joka palvelee ottelutapahtumissa ainoastaan omistajaosakkaitamme. Edustustilana SJK-Lounge on ehdottomasti Pohjanmaan parhaimmistoa.

Ottelutapahtumien ulkopuolella voit varata tilan kokouksille tai illanistujaisille. SJK Loungesta löytyy suuri screeni kokouksien esityksiä varten sekä LED-värivalaistus luomaan tunnelmaa iltaan. Tilasta on upeat näkymät Stadionille, mikä luo avaruutta ja tilaa ajatuksille. Tila soveltuu parhaiten tilaisuudesta riippuen n. 10-40 henkilölle. Yhdistettynä Atria Loungeen tila muuntuu vaikkapa iltatilaisuuden karaokekeitaaksi tai erilliseksi drinkkibaariksi.

Carlsberg Sports Bar

Nimensä veroisesti Carlsberg Sports Bar on ravintola, jossa vallitsee rento ja sporttinen tunnelma. Sporttibaari tarjoaa pääkatsomon asiakkaille kisajuomat ja huolehtii nälkäisistä kannattajista otteluhuuman keskellä. Seiniltä voi ihailla kuvia ja muistoja Seinäjoen Jalkapallokerhon vuosien varrelta. Ottelutapahtumissa ravintola palvelee yli 500 asiakasta.

Iltaisin rento sporttibaari muuntuu tyylikkääksi juhlatilaksi. Yksityistilaisuuksiin Carlsberg Sport Bar tarjoaa toimivan kokonaisuuden iltajuhlaa, kokousta, ruokailua tai vaikkapa kisastudiota varten. Koristeilla, TV-ruuduilla ja LED-värivalaistuksella pystytään luomaan halutunlainen tunnelma. Tila soveltuu parhaiten tilaisuudesta riippuen n. 10-300 henkilölle.

Carlsberg Sports Bar toimii myös Stadionin lounasravintolana. Tule nauttimaan terveellinen lounas jonka suunnittelussa on otettu huomioon myös ammattiurheilijoiden tarpeet. Samalla voit vilkuilla näkyykö Stadionilla otteluista tuttuja pelaajia! Lue lisää.

Stadionin kenttä

OmaSp Stadionin pinta on suomalaista osaamista

OmaSP Stadionin kenttäpinnasta vastaa alajärveläinen Saltex Oy, joka on tuottanut UEFA:n vaatimusten mukaisia tekonurmia ympäri maailman.

Katsomopaikkoja stadionilta löytyy 6000. Stadion muuntuu urheilutapahtumasta erilaisiin konsertteihin ja tapahtumakäytössä kentän suojaus toimii lisäpalveluna. Kenttäpinta-ala mahdollistaa konserttikäytössä yli 6000 henkilön permantokatsomon. Yhteiskapasiteetti stadionin yleisömäärälle konserttitapahtumissa on 10 000.

Stadionin kenttää on mahdollista hyödyntää myös TyHy- ja virkistyspäivien ohjelmistossa.

Wallsport

Wallsport Areena on Seinäjokisen huippujalkapallon talviharjoittelukeskus. Jalkapallon lisäksi Wallsport kätkee uumeniinsa monipuolisen kuntosalin, jossa varusteena normaalien vapaiden painojen ja levypakkalaitteiden lisäksi Flywheel-laitteet.

Wallsport Areenan kabinetti ja saunatilat mahdollistavat erilaisten tilaisuuksien järjestämisen. 

Järjestä juhlat stadionilla

Olipa mielessäsi pikkujoulut, yritysjuhla tai merkkipäivä, meiltä löytyy puitteet kaikkeen!

Näyttävimmän ja tunnelmallisimman iltajuhlan järjestät Atria Loungessa, joka saadaan tilajärjestelyllä, koristeluilla ja valoilla vastaamaan toivottua teemaa. Rennompaan ja vapaamuotoisempaan iltajuhlaan soveltuu erinomaisesti myös Carlsberg Sports Bar, joka lisäksi toimii erinomaisesti jatkopaikkana yläkerran virallisen osuuden jälkeen.

Molemmat tilat vetävät juhlakansaa paljon. Istuva illallinen sopii parhaiten 20-300 hengelle. Rennompi cocktailtilaisuus taas onnistuu jopa 500 hengelle, jolloin ruokailu tapahtuu esimerkiksi Atria Loungessa ja muu ohjelma Carlsberg Sports Barissa tai toisin päin.

Kysy tarjous

Täytä tarjouspyyntölomakkeesta tarvittavat kohdat – otamme yhteyttä tarjoukseesi liittyen!

Ota yhteyttä tai kysy tarvittaessa lisää:

+358 50 572 8177

myynti@omaspstadion.fi