Stadion

Stadion

Stadion

Monitoimistadion keskellä lakeutta

Vuonna 2016 avattu OmaSp Stadion on Seinäjoella toimiva monitoimistadion, joka toimii kotikenttänä Veikkausliigajoukkue Sjk:lle sekä Kakkosessa pelaavalle SJK Akatemialle. Stadionin on suunnitellut arkkitehti Jyrki Jääskeläinen ja se sai nimensä Oma Säästöpankin kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä. Stadionin kapasiteetti ottelutapahtumissa on noin 6000 katsojaa ja konserteissa noin 10 000 katsojaa. Kesällä 2021 valmistunut laajennuskokonaisuus käsittää uuden tapahtuma-areenan ja esiintymislavan sekä 1500 asiakaspaikkaa sisältävät lasitetut terassit kahdessa kerroksessa.

Stadionilla järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Stadionin monikäyttöiset tilat ovat urheilutapahtumien ja konserttien sekä festivaalien lisäksi käytettävissä kokouksille, seminaareille, gaaloille ja muille juhlatilaisuuksille. Yrityksille ja ryhmille tarjotaan myös työhyvinvointipalveluja yhdessä DBC Seinäjoen ammattilaisten kanssa.

OmaSp Stadionille saapuminen on vaivatonta

Alaseinäjoenkatu 15, 60220 Seinäjoki

OmaSp Stadion sijaitsee Seinäjoen keskustan läheisyydessä, vain 2,3 kilometrin päässä Seinäjoen Matkakeskuksesta.

Stadionin etupihalta löytyy pyöräparkki, johon voit viedä polkupyörän vierailusi ajaksi.

Navigointilinkit mobiililaitteille

Apple iOS Google Maps

 

Junalla: Katso juna-aikataulut Seinäjoelle osoitteesta https://vr.fi

Bussilla: Linja-autojen aikatulut Seinäjoelle osoitteesta https://www.matkahuolto.fi/en

Seinäjoella paikallisliikenteen bussi nro 10 (Matkakeskukselta). Paikallisliikenteen aikataulut löytyvät osoitteesta https://opas.matka.fi/

Bussit liikennöivät lisäksi tapahtumakohtaisesti Seinäjoen keskustasta OmaSp Stadionille. Reitit ja aikataulut tapahtumabusseille ilmoitetaan erikseen.

Parkkitilat

Yksityistilaisuuksissa stadionin pihaan mahtuu vaivattomasti satojakin autoja. Tulitpa sitten kokoukseen, seminaariin tai iltajuhlaan, sinun ei tarvitse murehtia löytyykö parkkipaikka, eikä miettiä parkkimaksuja tai -kiekkoja. Stadionin pihan parkkipaikka palvelee myös lounasruokailijoitamme.

Wallsport Areenan ja Jäähallin pihan parkkialueet ovat käytettävissä stadionin yleisötapahtumissa. Myös keskustasta stadionia kohti kulkevan Kirkkokadun varrelta löytyy pysäköintialueita, ja Framin parkkihalli on kävelymatkan päässä.

Isoissa yleisötapahtumissa, kuten ottelutapahtumissa, parkkitilaa stadionilla on rajatusti. Suosittelemme auton jättämistä keskustaan ja liikkumista paikan päälle jalkaisin, polkupyörällä tai julkisella liikenteellä. 

Tietoa esteettömyydestä

Katsomot: Esteettömät pyörätuolipaikat ovat Pääkatsomossa, josta löytyvät paikat myös saattajille.

WC-tilat: OmaSp Stadionin ravintoloissa on inva-WC:t. WC-tiloja löytyy ulko- ja sisätiloista yhteensä 10 kappaletta.

Kartta: Alla olevista opasteista löydät kätevästi tietoa OmaSp Stadionin keskeisistä paikoista kuten sisäänkäynneistä, ruokapisteistä, kioskipisteistä, anniskelupisteistä ja WC-tiloista.

Alueopaste

Lataa PDF

Palvelupisteet

Lataa PDF

SJK SHOP

Stadionin etupuolen parhaalta paikalta löytyy SJK Shop, joka myy Seinäjoen Jalkapallokerhon fanituotteita sekä pääsylippuja otteluihin ja muihin tapahtumiin.

Fanituotteet koostuvat pääosin Adidaksen laadukkaista vaatteista.

SJK Shopista voit silloin tällöin löytää myös tuotteita, joita et verkkokaupasta saa. Tule siis käymään ja tekemään löytöjä!

Yhteystiedot

OmaSp Stadion
Alaseinäjoenkatu 15, 60220 Seinäjoki

Myynti

Anniina Sepponen
+358 50 572 8177
anniina.sepponen@omaspstadion.fi

Palvelupäällikkö

Henna Hautamäki
+358 50 400 1874
henna.hautamaki@omaspstadion.fi

Tilaisuudet

Sanna Mäkikari
sanna.makikari@omaspstadion.fi

Kiinteistönhuolto

Vesa Kangas
+358 50 472 8930
vesa.kangas@omaspstadion.fi

Keittiömestari

Alpo Laitinen
alpo.laitinen@omaspstadion.fi

Wallsport Areenan hallipäällikkö

Wallsport Areenaa koskevissa asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä palvelupäällikkö Henna Hautamäkeen.

Irina Kaunisto (Äitiyslomalla)
+358 45 131 0667
irina.kaunisto@omaspstadion.fi