Tapahtumainfo

Isot keikat ja konsertit

Klikkaa kartta isommaksi.

IKÄRAJA

Iltatapahtumat ovat pääsääntöisesti K18-tapahtumia, sillä koko alue on anniskelualuetta. Varaudu todistamaan ikäsi portilla.

SAAPUMINEN

OmaSp Stadionin osoite on Alaseinäjoenkatu 15, Seinäjoki. OmaSp Stadion sijaitsee keskustan läheisyydessä, vain 2,3 kilometrin päässä Seinäjoen Matkakeskuksesta.

Stadionin ja Wallsportin väliseltä hiekkakentältä löytyy pyöräparkki, johon voit viedä polkupyörän vierailusi ajaksi. Parkkitilaa löytyy rajatusti Alaseinäjoenkadun varresta. Suosittelemme auton jättämistä keskustaan ja liikkumista paikan päälle jalkaisin, polkupyörällä tai julkisella liikenteellä.

BUSSIKULJETUKSET

Seinäjoen alueella pääset saapumaan stadionille Härmän liikenteen konserttibusseilla. Aikataulu ja reitit: harmanliikenne.fi

Lontoon bussi kuljettaa keskustasta stadionille jokaiseen pääsarjan ottelutapahtumaan. Bussi lähtee keskustasta Vekselin edestä 1,5h ja 1h ennen pelin alkua. Takaisin keskustaan lontoon bussi lähtee 20 minuuttia ottelun päätyttyä.

Mahdollisuuksien mukaan lontoon bussi kuljettaa muihinkin stadionin tapahtumiin. (infotaan erikseen)

SISÄÄNPÄÄSY

Konserttitapahtumaan kaikkien lipputyyppien haltijat kulkevat pääportista ja VIP-lippulaisille on porttien sisäpuolella VIP-sisäänkäynti.

Porteilla tehdään turvatarkastukset ja ihmisiä pyydetään noudattamaan turvavälejä mahdollisissa jonoissa, katsomoissa sekä kulkuväylillä. Lisäksi pyydetään noudattamaan muita Suomen valtion ohjeistuksia käsienpesusta, yskimisestä, aivastamisesta sekä käsien desinfioinnista. Suun ja nenän peittävien kasvomaskien käyttö on sallittua. Kipeänä tapahtumaan saapuminen on ehdottomasti kiellettyä.

Sisääntuloväylillä on opasteet eri porteille. Tarvittaessa järjestyksenvalvojat opastavat sisääntulossa.

HUOM! Liput oikeuttavat sisäänpääsyyn alueelle vain kerran. Solar Sound Festivalissa liput vaihdetaan rannekkeiksi, joilla edestakainen kulku tapahtuma-alueelle on mahdollinen. Yhden päivän Solar Sound lipulla sisäänpääsy alueelle vain kerran.

NARIKKA

Narikka sijaitsee sisääntulon yhteydessä. Narikkamaksu on 5 € ja narikalla käyntimaksu on 3 €.

LIPUT

Liput useimpiin OmaSp Stadionin tapahtumiin myy Ticketmaster. Voit ostaa lippusi myös SJK Storesta aina tapahtumapäivään saakka. Lippuja myydään myös sisääntuloportin läheisyydessä sijaitsevassa lipunmyyntipisteessä.

HUOM! Liput oikeuttavat sisäänpääsyyn alueelle vain kerran.

ANNISKELUPISTEET JA RUOKAMYYNTI ALUEELLA

Jokaisen lipputyypin ostajalla on pääsy kaikille anniskelu -ja ruokamyyntipisteille, pl. VIP-palvelut.

TURVALLISUUS JA HYGIENIA

Kannustamme hyvään fiilikseen ja aitoon festarihenkeen. Pyydämme kunnioittamaan muita ikään, sukupuoleen ja ihonväriin katsomatta. Suhtaudumme vakavasti kaikenlaiseen agressiiviseen käytökseen. Pyydämmekin ottamaan välittömästi yhteyttä järjestyksenvalvojiin mikäli todistat millään tavalla ikävää käytöstä tapahtuma-alueella.

Tapahtuman kävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys on meille erittäin tärkeää. Hygieniaan kiinnitetään erityistä huomioita ja siivous alueella toteutetaan tehostetusti. Siivousten määrää tapahtuman aikana on lisätty ja pintoja desinfioidaan jatkuvasti koko tapahtuman ajan. Siivoustiimi on perehdytetty toimimaan erityistilanteessa ja hygienian kannalta riskialueiden siisteyteen ja toimivuuteen kiinnitetään erityistä huomiota.

Kehotamme asiakkaita noudattamaan hyvän hygienian käytöstapoja; turvavälien säilyttäminen ja aivastaminen hihaan.  Mikäli tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on lämpöä/kuumetta, jää kotiin. Voit ottaa mukaan oman käsidesin, max 100 g.

ESTEETTÖMYYS

Tapahtumassa on huomioitu myös liikuntarajoitteisten asiakkaiden viihtyvyys.

ENSIAPU

Ensiapupiste sijaitsee kenttäalueella (katso tapahtumien kartta). Järjestyksenvalvojat auttavat ensiapupisteen löytämisessä.

INFO

Tapahtumainfo sijaitsee lipunmyynnin yhteydessä

OMAT EVÄÄT

Omien eväiden tuonti alueelle on kielletty.

KIELLETYT ESINEET

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda tölkkejä, lasipulloja, omia alkoholijuomia tai päihteitä, ampuma- tai teräaseita, lakkapulloja, sateenvarjoja, selfie-keppejä, ammattikäyttöön tarkoitettuja järjestelmäkameroita tai videokuvausvälineitä. Lemmikkien tuonti tapahtumaan on myös kielletty. Ohjeiden rikkomisesta johtuen järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa alueelta ja/tai estää sisäänpääsy alueelle.   

MELUHAITTA

Melualueella sijaitseviin asuinkiinteistöihin jaetaan tiedote ennen tapahtumia, josta löytyvät tarkemmat tiedot melulippujen hakemisesta.

AKKREDITOINTI

Ammattikuvaajien ja lehdistön akkreditoituminen tulee tehdä jokaiseen tapahtumaan viimeistään viikko ennen tapahtumaa osoitteeseen lari.paski@sjk.fi

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman aikana löytötavarat toimitetaan infopisteeseen. Arvotavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen poliisiasemalle. Kadonneita tavaroita voit tiedustella tapahtuman jälkeen sähköpostitse info@omaspstadion.fi

MAKSUVÄLINEET

Maksuvälineenä toimivat käteinen ja yleisimmät maksukortit. Suosittelemme käyttämään korttimaksua sekä lähimaksua ylimääräisten kontaktien välttämiseksi.