Tapahtumat

Tapahtumat

Tapahtumat

OmaSp Stadion esittää 15.8.2020

Loppukesän huipentuma OmaSp Stadionilla järjestetään alkuperäisen suunnitelman mukaan!

OmaSp Stadion esittää: Apulanta & JVG – konsertti järjestetään alkuperäisenä ajankohtana 15.8. ilman muutoksia artistikattauksessa. Loppukesän viihdyttävin lauantai vietetään elokuun pimenevässä illassa OmaSp Stadionin hulppeissa puitteissa ja lavalle nousevat kovat kotimaiset: Apulanta, JVG, Ellinoora, Suvi Teräsniska sekä Irina.

Konsertin yleisömäärä on rajoitettu ja yksipäiväisen suurtapahtuman kokonaiskapasiteetti tulee olemaan noin puolet normaaliolojen kapasiteetista. Rajoitetulla asiakasmäärällä tapahtuman turvallisuudesta ja turvaväleistä voidaan huolehtia THL:n ja OKM:n ohjeistusten mukaisesti. Stadionille ja kentälle tullaan lisäämään kiinteitä asiakaspaikkoja ja koko kenttäalue toimii yhtenä suurena tapahtumaterassina. Anniskelualueet tullaan rakentamaan siten, että jokaisella asiakkaalla on oma istuma- ja pöytäpaikka. Viihtyvyyttä ja toimivuutta lisää se, että muut toiminnot, kuten wc- ja anniskelupisteet tullaan mitoittamaan normaalin yleisökapasiteetin mukaisesti. 

Konserttijärjestäjät suosittelevat lipun varaamista ennakkoon, sillä rajatun kapasiteetin vuoksi lippuja ei välttämättä jää portille asti myyntiin. Tapahtumaa ovat mahdollistamassa I-Mediat, KOFF, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa sekä Pallas Rakennus Pohjanmaa.

Seuraa tapahtuman tiedotusta sosiaalisen median kautta OmaSp Stadionin kanavissa!

Veikkausliiga ja Ykkönen 2020

SJK ja SJK Akatemia pelaavat ottelunsa OmaSp Stadionilla.

Tervetuloa nauttimaan huippu-urheilusta Suomen kauneimmalle stadionille!

MENNEET TAPAHTUMAT

OmaSp Stadionfest, 2019

OmaSp Stadionilla järjestettiin 23.- 24.8.2019 OmaSp Stadionfest -tapahtuma. Stadion valjastettiin festivaalikäyttöön ja lavalle nousi kymmenen Suomen kärkiartistia.

Tapahtumassa esiintyivät Apocalyptica, Kapasiteettiyksikkö, Ville Valo & Agents, Elastinen, ABREU, Kolmas Nainen, Vesa-Matti Loiri, Paula Koivuniemi, Pete Parkkonen ja Jannika B.

Apocalyptican kanssa lavan jakoi joukko kotimaisia vierailevia laulajia; Marco Hietala, Haloo Helsinki! -yhtyeestä tuttu Elli, Stam1na-yhtyeen Antti Hyyrynen sekä Leningrad Cowboys ja Osmo’s Cosmos yhtyeistä tuttu Tipe Johnson. Kapasiteettiyksikkö teki OmaSp Stadionfestissä vuoden ainoan keikkansa.

OmaSp Stadionfestin järjestelyistä vastasi OmaSp Stadionin oma tapahtumatuotantotiimi.

Sunrise Avenue, 2018

Sunrise Avenue teki Suomen ensimmäisen stadionkeikkansa OmaSp Stadionilla 10.8.2018. Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva Sunrise Avenue keräsi lähes kymmenentuhatta katsojaa Seinäjoen OmaSp Stadionille. Yli kaksi ja puoli miljoona levyä uransa aikana myyneen Sunrise Avenuen lämmittelijöinä nähtiin kaksi kultaa myynyttä sooloalbumia julkaissut Jonne Aaron ja Emma-palkittu LEO.

UEFA U19 EM-lopputurnaus, 2018

Saimme kunnian isännöidä UEFA:n alle 19-vuotiaiden EM-lopputurnausta yhdessä Vaasan Elisa-stadionin kanssa, ja Euroopan nuoret huippulupaukset nähtiin EM-lopputurnauksessa Seinäjoella ja Vaasassa 16.-29.7.2018. Nuoret lupaukset ja jalkapallofanit kerääntyivät kisoihin OmaSp Stadionille eri puolilta Eurooppaa. Tunnelma oli huikea loppuunmyydyissä Suomen peleissä sekä finaalissa, jossa kohtasivat Portugali ja Italia. Euroopan Mestariksi nousi Portugali.

Stadion Snowcross, 2018

Stadionilla oli melkoinen vauhti, kun Pohjoismaiden huippukuljettajat moottorikelkkoineen ottivat mittaa toisistaan OmaSp Stadionilla 20.1.2018 ja 2.2.2018. Snowcrossin ensimmäinen SM-osakilpailu tarjosi jännitystä ja vaarallisia tilanteita moottoriurheilun ystäville. Tapahtumassa nähtiin myös mieletön stunttishow, kun Stunt Freaks Team näytti parasta osaamistaan niin moottoripyörien kuin moottorikelkkojenkin kanssa. Todellista Ameriikan meininkiä!

OmaSp Stadion Biathlon, 2016 & 2017

OmaSp Stadion Biathlon oli kansainvälinen ampumahiihtotapahtuma, joka rakentui kutsukilpailuna käytävien sekapariviestien ympärille. Ladulla ja ampumapenkalla kilpailtiin nuorten eli alle 17-vuotiaiden ja aikuisten sarjoissa 30.12.2016 & 29.12.2017.

Sekapariviesti on nopeatempoinen, näyttävä ja mukaansatempaava kilpailu. Kilpailu käytiin kilometrin mittaisella hiihtoreitillä, joka kiersi OmaSp Stadionilla ja Jouppilanvuoren ulkoilualueella. Lähtö, ammunta, sakkoringin kiertäminen, vaihto ja maaliin saapuminen tapahtuivat yleisön edessä stadionilla, johon oli rakennettu kahdeksan taulun ampumapaikka.

OmaSp Stadion Biathlon herätti talvisena karnevaalihenkisenä urheilutapahtumana myönteistä tunnetta ampumahiihtoväen keskuudessa, ja tapahtuman löysikin hyvä määrä talviurheilusta kiinnostunutta yleisöä. OmaSp Stadion Biathlon kokosi Seinäjoelle Suomen ampumahiihdon kärkinimet sekä mielenkiintoisia kansainvälisiä kilpailijoita. Keski-Eurooppalaistyylistä ampumahiihtotunnelmaa oli molempina vuosina aistimassa lähes kaksituhatta katsojaa.

Brian Setzer, 2017

Kesällä 2017 konserttiyleisöä tuli viihdyttämään yhdysvaltalainen muusikko Brian Setzer.

ZZ Top, 2016

OmaSp Stadionin ensimmäisenä ulkomaisena artistina keikalle saapui kesällä 2016 esiintymään texasilainen blues rock -yhtye ZZ Top.