Yrityksille

Yrityksille

Kokous & Kongressi

Kokouspalvelut

OmaSp Stadion tarjoaa korkealuokkaiset ja toimivat kokoustilat kaikenkokoisille ryhmille. Kolmannen kerroksen lounge-tilamme ovat muunneltavissa seminaareihin, koulutuksiin, kahvituksiin ja erilaisiin kokouspäiviin tarpeenne mukaan,  soveltuen loistavasti myös juhlaviin illlallistilaisuuksiin. Modernien ja tyylikkäiden tiljoen varustelu sisältää AV-laitteiston, screenit, TV-ruudut, taustamusiikinsoittojärjestelmän sekä led-valaistuksen ohjelmoinnin. Oma tilausravintolamme loihtii maittavat tarjottavat tilaisuuteen toiveidenne mukaan.

OmaSp Stadionin sporttinen ilmapiiri sopii erinomaisesti liikunta- ja hyvinvointipalveluilla höystettyihin kokouspäiviin. Herättelevä aamuvenyttely tai energinen taukojumppa tekee hyvää kokouspäivän lomassa. Palvelut tuottaa DBC Seinäjoki, kysy lisää.

Teemme juuri teille sopivan kokonaisuuden – ota yhteyttä!

Hintaan sisältyy kokoustilat 3. kerroksessa, tarjoilu, nykyaikainen video- ja äänitekniikka sekä salihenkilökunnan palvelut. Lounas viikoittain vaihtuvan ruokalistan mukaan. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Työhyvinvointi ja virkistyspäivät

Stadion tarjoaa erinomaiset puitteet yritysten TYHY- ja virkistyspäiviin. Stadionin kenttä ja kokoustilat, Wallsport Areena sekä Joupiskan luonto tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja ikimuistoiseen päivään. Tervetuloa viihtymään puolikkaaksi tai vaikka kokonaiseksi päiväksi. Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus kuntoilulla, leppoisalla liikkumisella ja hyödyllisillä tietoiskuilla höystettynä. Työhyvinvointiohjelman ja aktiviteettien tuottamisesta vastaavat DBC Seinäjoen liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaiset, stadion puolestaan huolehtii siitä että päivä on sujuva tilojen ja ruokailujen osalta.

Tutustu myös yrityksen johtohenkilöille suunnattuun hyvinvointivalmennusohjelmaamme Pelintekijään. Sparraamme yrityksesi avainhenkilöt huippukuntoon kuusi kuukautta kestävän valmennuksen aikana. Valmennuksesta vastaavat Kuortaneen Urheiluopiston ja Seinäjoen Jalkapallokerhon hyvinvoinnin ammattilaiset. Lue lisää: pelintekija.fi

Piristä kokouspäivää liikunnallisella tuokiolla!

Tilaa DBC Seinäjoen ammattilaisten toteuttama liikuntatuokio tuomaan energiaa kokouspäiväänne (45 min-1h). Liikuntatuokio voi olla esim. aamun alkuun herättelevä, kevyt aamuvenyttely tai iltapäivään energinen taukojumppa. Päivää voidaan täydentää myös lyhyellä luennolla tai tietoiskulla, aiheina mm. työssäjaksaminen, uni ja palautuminen. Kysy lisää!

Aamupalatilaisuudet

Katamme maittavan aamiaispöydän ja tarjoamme loistavat puitteet tehokkaaseen, parituntiseen aamutilaisuuteen. Infotilaisuudet ja tehokkaat palaverit sujuvat mukavasti aamupalaa nauttiessa.

Esimerkkihintoja:

  • 19,90 €/hlö (100 hlö, Menu 1)
  • 25,90 €/hlö (50 hlö, Menu 2)
  • 29,90€/hlö (30 hlö, Menu 3)

Juhlat & Pikkujoulut

Tervetuloa järjestämään yrityksenne seuraavat juhlat OmaSp Stadionille! Valittavanasi on jopa 300 hengelle soveltuva, tunnelmallinen ja juhlava Atria-Lounge tai samankokoinen Carlsberg Sports Bar joka soveltuu puolestaan rennompaan ja vapaamuotoisempaan juhlaan.  Suuremmat tilaisuudet voidaan järjestää kahdessa kerroksessa – cocktailtilaisuus yläkerrassa Atria Loungessa, illan jatkuessa rennosti Carlsberg Sports Barissa live-musiikin parissa.

Pienemmille, alle 40 hengen ryhmille tarjoamme kaupungin tyylikkäimmän kabinetin, SJK Loungen. Ruokatarjoilut tarjoillaan lautasnostoina tai buffetista ja juomapuoli hoituu pöytiin tarjoiltuna tai vaikkapa suoraan jääkaapista kulutuksen mukaan. Tervetuloa pienemmällä porukalla istumaan iltaa, juhlistamaan syntymäpäiviä, eläkkeelle siirtymistä tai vaikka pikkujouluja.

Lue lisää jouluajan tapahtumista täältä!

Wallsportin tilat ja saunakabinetti

Wallsport Areenan saunakabinetin tilat sopivat jopa 30 hengen ryhmälle. Viihtyisä tila sijaitsee rakennuksen itäpäädyn toisessa kerroksessa. Voit jatkaa OmaSp Stadionilla vietettyä kokous- tai virkistyspäivää varaamalla saunatilat Wallsportilta, nauttia illasta viihtyisässä kabinetissa sekä tilavan saunan lämpimissä löylyissä. Pyydä tarjous saunakabinetin vuokrasta sekä ruokatarjoiluista.

OmaSp Feel Good Ideapankki

Futismatsi

Jatka kokous- tai työhyvinvointipäivää elämyksellisellä illalla futiksen parissa. Tarjoamme otteluliput kokouspäivän yhteydessä edulliseen hintaan.

Kuulostaa hyvältä

Live-musiikki kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden! Jos kaipaat vinkkejä juuri teidän tilaisuuteen sopivasta bändistä tai trubaduurista, niin autamme mielellämme.

Smoothie time

Herkullinen palauttava vihersmoothie aktiviteettien jälkeen antaa virtaa loppupäivän ohjelmaan.

Polkujuoksu

Luontoliikuntaa, jossa nimensä mukaisesti juostaan poluilla. Polkujuoksutreeni tapahtuu Joupiskan liikuntamaastoissa. Polkujuoksussa vauhti, rasitus ja maisemat vaihtelevat.

SJK Jalkapallokoulu

Tutustutaan SJK:n ammattilaispelaajien johdolla jalkapallon perustaitoihin, kuten syöttämiseen ja syötön vastaanottoon, laukomiseen, pallon kuljettamiseen ja käsittelyyn.

Kahvakuulatreeni

Kokonaisvaltainen lihaskuntotreeni koko kropalle. Saa sykkeet mukavasti koholle!

Kehonpainotreeni

Monipuolinen sykettä ja lihaskuntoa kehittävä treeni, jossa vastuksena käytetään oman kehon painoa. Treenistä saat mukaasi vinkkejä myös omaan harjoitteluun sekä salilla että kotona.

Pilates

Kehonhallintaa, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä ja ryhtiä vahvistamalla kehon keskialuetta ja syviä tukilihaksia.

Liikkuvuus & kehonhuolto

Kokonaisvaltainen aktiivinen liikkuvuustreeni ylläpitämään ja lisäämään kehon liikkuvuutta.

Kuntonyrkkeily

Mielekästä ja mukavaa ylävartalon liikkuvuutta lisäävää liikuntaa. Erilaisia lyöntitekniikoita ja –sarjoja opettelemalla saadaan pieni hiki virtamaan hauskalla tavalla.

NLP-rentoutus

Rauhallista rentoutumista sekä keholle että mielelle. NLP-rentoutuksessa käytetään positiivista suggestiota omien voimavarojen tunnistamiseksi.

Lavis-lavatanssikokeilu

Hauska, helppo ja sopivasti hikeä aikaansaava liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten kukaan ei tallo toisen varpaille.

Kuntosali

Ohjaus voi pitää sisällään kuntosalilaitteisiin ja niillä treenaamiseen tutustumista, vapaiden painojen käyttöä tai vaikka circuit-treenin.

Foamroller

Lihaksistoa ja lihaskalvoja huoltava, mutta sopivasti myös kiusaava palauttava treeni. Foamroller hieroo lihaksia ja edesauttaa liikunnasta palautumista.

OmaPallo–turnaus

Leikkimielinen ja hauska ryhmähenkeä parantava turnaus, jossa lajina voi olla esimerkiksi norsupallo, kuplafutis, ultimate tai kin-ball.

Mitä mielessä?

Mikäli sinulla on omia erikoistoiveita tai kysymyksiä liittyen onnistuneeseen kokous- tai tykypäivään, älä epäröi kysyä!

Kysy tarjous

Täytä tarjouspyyntölomakkeesta tarvittavat kohdat – otamme yhteyttä tarjoukseesi liittyen!

Ota yhteyttä tai kysy tarvittaessa lisää:

+358 50 572 8177

myynti@omaspstadion.fi