Stadionluokan yritystilaisuudet Seinäjoella

OmaSp Stadionin henkilökunnalla on vuosien kokemus yritystilaisuuksien järjestämisestä monipuolisissa tiloissamme. Meillä on hyvä tuntuma siihen, miten päivä tulee rytmittää, jotta virallinen ja rennompi osuus eivät häiritse toisiaan ja tilaisuudesta saadaan kaikki irti. Kun on juhlan aika, on OmaSp Stadion elementissään. Ilmavat ravintolatilat, ison areenan tuntu ja helposti muunneltavat puitteet tarjoavat mahdollisuuden unohtumattomiin juhliin.

Kokoustilat ja kokouspalvelut yrityksille

Kokouksen järjestäminen on harvalle läpihuutojuttu. Pitää tilata, varata ja huomioida. Kokouspalvelumme tarjoavat ammattitaitoista apua monipuolisten kokousten järjestämäiseen.

Työhyvinvointi ja virkistyspäivät

Työhyvinvointipäivien järjestäminen kuulu vakiokattaukseemme. Tiedämme, että jokainen yritys on erilainen ja ettei yritysten henkilökunta ole yhdestä puusta veistettyä. Siksi räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Apua yritysjuhlien järjestämiseen

Meillä yrityksesi voi järjestää vaikka stadionkonsertin. Voit varata viihtyisän kabinetin 40 hengelle tai ravintolatilan 500 hengen cocktail-tilaisuutta varten, me autamme järjestelyissä

Inspiraatiota ja ideoita kokous- tai tyhy-päivään

Ideapankkimme tarjoaa kokoelman toimivaksi havaittuja ohjelmanumeroita niin tyky-päiviin kuin kokouspäivien virkistykseksi. Yhdessä keksimme varmasti lisää virkistävää tekemistä!

Saunakabinetti ja Wallsport Areena

Wallsport Areenan saunakabinettiin mahtuu jopa 30 hengen ryhmä rentoutumaan kokouspäivän jälkeen. Keinonurmi on vuokrattavissa yrityksesi käyttöön silloin, kun se ei ole muussa käytössä. Alkulämmöt voi ottaa Wallsportin punttisalilla.

Kysy tarjous

Täytä tarjouspyyntölomakkeesta tarvittavat kohdat – otamme yhteyttä tarjoukseesi liittyen!

Ota yhteyttä tai kysy tarvittaessa lisää:

+358 50 572 8177

myynti@omaspstadion.fi