Monipuoliset kokouspalvelut

Kokouspalvelut kauniilla OmaSp Stadionilla! Onko mielessäsi kokous & kongressi? OmaSp Stadion tarjoaa korkealuokkaiset, muokattavat ja toimivat kokoustilat kaikenkokoisille ryhmille. Kolmannen kerroksen lounge-tilamme ovat muunneltavissa seminaareihin, koulutuksiin, kahvituksiin ja erilaisiin kokouspäiviin tarpeenne mukaan, soveltuen loistavasti myös juhlaviin illallistilaisuuksiin.

Modernien ja tyylikkäiden tilojen varustelu sisältää AV-laitteiston, screenit, TV-ruudut, taustamusiikinsoittojärjestelmän sekä led-valaistuksen ohjelmoinnin. Oma ja kehuttu tilausravintolamme loihtii maukkaat tarjottavat tilaisuuteen joustavasti juuri toiveidenne mukaan. Henkilökunnallamme on vankka kokemus unohtumattomien tilaisuuksien järjestämisestä.

Kokouspalvelut – mausta ohjelmapalveluilla

 

Kokouspalvelut ovat kysyttyjä meidän tarjoamissa puitteissa. Mausta omaa kokouspäivääsi monipuolisilla liikunta- ja hyvinvointipalveluilla. OmaSp Stadionin sporttinen ilmapiiri sopii erinomaisesti liikunta- ja hyvinvointipalveluilla höystettyihin kokouspäiviin. Herättelevä aamuvenyttely tai energinen taukojumppa tekee hyvää kokouspäivän lomassa. Palvelut tuottaa DBC Seinäjoki, kysy lisää.

Kokouspalvelut: teemme juuri teille sopivan kokonaisuuden – ota yhteyttä!

Hintaan sisältyy kokoustilat 3. kerroksessa, tarjoilu, nykyaikainen video- ja äänitekniikka sekä salihenkilökunnan palvelut. Lounas viikoittain vaihtuvan ruokalistan mukaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Aamupalatilaisuudet

Ota aamuun energinen startti. Katamme maittavan ja monipuolisen aamiaispöydän ja tarjoamme loistavat puitteet tehokkaaseen, parituntiseen aamutilaisuuteen. Infotilaisuudet ja tehokkaat palaverit sujuvat mukavasti aamupalaa nauttiessa. Varaa yrityksellesi upeat puitteet ja kutsu vieraasi maukkaalle aamupalalle.

Esimerkkihintoja:

  • 19,90 €/hlö (100 hlö, Menu 1)
  • 25,90 €/hlö (50 hlö, Menu 2)
  • 29,90€/hlö (30 hlö, Menu 3)