Työhyvinvointi ja virkistyspäivät

Työhyvinvointi on ensiarvoisen tärkeä asia jokaisessa yrityksessä. Stadion tarjoaa erinomaiset puitteet yritysten TYHY- ja virkistyspäiviin. Stadionin kenttä ja kokoustilat, Wallsport Areena sekä Joupiskan luonto mahdollistavat monipuolisia vaihtoehtoja ikimuistoiseen päivään. Tervetuloa viihtymään puolikkaaksi tai vaikka kokonaiseksi päiväksi. Työhyvinvointi on asia, johon kannattaa satsata!

Kunnon TYHY-päivä Seinäjoella

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus kuntoilulla, leppoisalla liikkumisella ja hyödyllisillä tietoiskuilla höystettynä. Työhyvinvointiohjelman ja aktiviteettien tuottamisesta vastaavat DBC Seinäjoen liikunnan ja hyvinvoinnin huippuammattilaiset, Suomen kauneimmaksi kutsuttu stadion puolestaan huolehtii siitä, että päivä on sujuva tilojen ja ruokailujen osalta. Sateisena päivänä on mahdollista hyödyntää Wallsportin kuplahallia.

Onko työhyvinvointi ja sen kehittäminen ajankohtaista yrityksessänne, ota yhteyttä.

Työhyvinvointi: Piristä kokouspäivää liikunnallisella tuokiolla!

Tilaa DBC Seinäjoen ammattilaisten toteuttama liikuntatuokio tuomaan energiaa kokouspäiväänne (45 min–1 h). Liikuntatuokio voi olla esimerkiksi aamun alkuun herättelevä, kevyt aamuvenyttely tai iltapäivään energinen taukojumppa. Päivää voidaan täydentää myös lyhyellä luennolla tai tietoiskulla, aiheina muun muassa työssäjaksaminen, uni ja palautuminen. Kysy lisää kokous- tai tyhy-päivänne mahdollisesta sisällöstä!